dinsdag 29 oktober 2013

De ElektropijpEverybody happy

Eerst het goede nieuws. Nadat ik de elektronische sigaret in elkaar had gezet en aan HS uitgelegd hoe hij werkte, was het een kwestie van afwachten. Carnivoor HS keek naar het ding alsof het een vegetarische schnitzel was. Of zoals Bob vol wantrouwen naar een goedkoop soort brokjes staart. Of als een boer die spaghetti voorgeschoteld krijgt. Waar zijn mijn aardappels met jus?.

Ik had het eigenlijk al opgegeven toen HS gisteren zei: 'Ik heb die elektrosigaret gebruikt.' En? 'Ik proef geen verschil.' We mogen hier wel van een wonder spreken. Elektronisch roken is goedkoper en minder ongezond dan die vermaledijde Camels zonder filter. 'Maar', zei HS. O jee, daar komt het. Hij vond de vormgeving niets. 'Je gaat toch niet bij de tramhalte staan met een vulpen in je mond. Er schijnt een witte versie te zijn van het apparaat die meer op een echte sigaret lijkt. Dan denken mensen weer dat je echt rookt en beginnen ze demonstratief te hoesten.' Ja, dus, en, want? 'Dus heb ik het één en ander veranderd. Wat vind je?'

Dat is dus het slechte nieuws.

Herken je het cocktailprikkerhoudertje?

Nou ja, zolang hij maar zoet aan het knutselen is.

2 opmerkingen:

  1. VaporFi is the highest quality electronic cigarettes provider.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. FreeMax is the famous e-cig brand on the market. And for your vaping you still need justfog minifit because it can change your vaping life. I think every vapers should like vandy vape berserker mtl kit as it very important.

    BeantwoordenVerwijderen